Šta su drugi rekli o pretraživaču Biblije...


"Imao sam zadovoljstvo da pogledam Vaš rad - Bibliju! - i iz punog srca najsrdačnije vam čestitam. Omogućili ste oniima koji vijekovima nemaju dovoljno dobre i efikasne "alate" da dođu do dubljih i lingvistickih i teoloških analiza "Knjige za sva vremena". "

Nedeljko Marić

 

"Mislim da se radi o izvanrednom programu. Pored toga što ima izvanredan interface, vrlo je poučan i trebalo bi da ga ima svaki pravoslavni vjernik. "

Dejan Cosović

 

"Odličan pretraživač! Do sada sam koristio jednu englesku verziju, ali je ovo mnogo bolje. "

Bogdan Banović

 

"Verujem da je velika zelja svakog hrišćanina koji nesto radi sa računarom mogućnost pretrage svetog pisma korišćenjem prednosti koje pruža računar. Na taj način mnoga pitanja možemo obraditi studiozno jasno i precizno. Jasno mi je da je Gospod Bog blagoslovio i nadahnuo ideju organizacije izrade programa i sve koji su radili na unosu teksta iz svetog pisma, zato slava Gospodu Bogu za blagoslove koje daje nama ljudima."

Nenad Kostić

 

"Prvenstveno mi se svidela jednostavnost samog programa koja ga čini pristupačnom svakom korisniku kompjutera, bez obzira na iskustvo. Takođe smatram da ce se zahvaljujući atraktivnosti koju sa sobom nosi kompjuter, sa Biblijom upoznati nemali broj ljudi koji verovatno nikada ne bi uzeli da je pročitaju u klasicnoj, tj. štampanoj formi."

Aleksandar Drasković

 

"Zelim samo da Vam prenesem svoje divljenje na majstorski i profesionalno uradjenom Pretraživaču Svetog Pisma... Pretraživanje i čitanje Biblije dok radim nesto na kompjuteru sada mi je ne samo neuporedivo lakše, nego mi predstavlja i zadovoljstvo."

Milivoje Veljić